Vilby <3

Vilby on kompakti. Ehkä maailman pienin kasvatuslaitteisto. Silti se riittää monelle. 

Vilby on mun yksi tärkeimpiä ammatillisia asioita. Mulla on Vilbyn suhteen vain yksi päämäärä. Suunnitella ja valmistaa äärimmäisen laadukas tuote joka palvelee käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Olen käyttänyt Vilbyn suunnitteluun tuhansia tunteja ja työ on silti vasta alussa. Rakastan silti sitä mitä teen. Rakastan Vilbyä. 

Vilby on konseptina jotain mitä harvemmin näkee kotikasvatuskentällä. Vilbyn tarkoitus ei ole olla maailman tehokkain kasvatuslaitteisto. Vilbyn tarkoitus on olla käyttäjän henkilökohtainen kasvatuslaite. 

Vilbyn suunnittelua ohjaavat käyttäjän tarpeet ja kasvin hyvinvointi. Vilby on suunniteltu pieniin asuntoihin. Se vie pinta-alaa ruokalautasen verran. Se on lähes äänetön. Lähes tuoksuton. Olen itse käyttänyt Vilbyä tuoksuvien kasvien kanssa jo vuosia ja olen tyytyväinen tulokseen. Vilby sopii jo nyt sisustukseen ja muotoilijana vien Vilbyä yhä enemmän laadukkaan designin suuntaan. Vilby on design tuote.

Kasville Vilby antaa erittäin laadukasta valkoista valoa joka sopii myös asunnon muuhun valaistukseen. Itse pidän monesti Vilbyä auki ja se on osa asuntoni valaistusta. Kasvi saa myös tarvitsemansa pimeyden lepohetkiin. Kevyt ilmavirta Vilbyn sisällä vaihtaa ilmaa ja poistaa kosteuden. 

Jos haluat nauttia sadosta muutaman kerran kuussa. Haluat kokeilla uusia lajikkeita tai kasvattaa vaikka luomuna. Haluat pitää asian täysin omana tietonasi. Vilby voi olla tuote joka sopii tarkoituksiisi hyvin. 

 

 

- J -

Takaisin blogiin