Käyttöehdot

KÄYTTÖEHDOT

VILBY STORE -VERKKOKAUPAN KÄYTTÄJÄSOPIMUS

1. Sopimuksen osapuolet
2. Käyttöoikeus
3. Rekisteröityminen
4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
5. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
6. Tilaaminen
7. Tuotteiden hinnat
8. Toimitus
9. Peruuttaminen ja palautukset
10. Muutokset
11. Riitojen ratkaisu

1. Sopimuksen osapuolet

Tämä sopimus sisältää The Indie Manufacturing company:n (Palvelun tarjoaja) ylläpitämän Vilby Store -verkkopalvelun (Palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään Palvelua, ostaessaan tuotteita Palvelusta tai rekisteröityessään Palveluun Käyttäjä hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot:

The Indie Manufacturing company tmi / Vilby Store
Salpatie 5 E 41, 15880 Hollola
Y-tunnus: 2778530-3

2. Käyttöoikeus

2.1. Yksityiset kuluttajat
: Palvelu on tarkoitettu yksityisille täysi-ikäisille kuluttajille. 
2.2. Yritykset
: Myös yritykset voivat käyttää Palvelua. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.
2.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle.

3. Rekisteröityminen

3.1. Käyttäjä voi rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi täyttämällä rekisteröitymislomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Käyttäjä voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä.
3.2. Tilaamalla tuotteita Käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä.
3.3. Rekisteröityminen on maksutonta.

4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.

5. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

5.1. Palveluntarjoaja vastaa Käyttäjän antamien tietojen asianmukaisesta käsittelystä ja Käyttäjän yksityisyydensuojan säilymisestä. Käyttäjän antamat tiedot tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Tilauksen suorittamiseksi pakollisia tietoja ovat Käyttäjän etunimi, sukunimi, lähiosoite, postitoimipaikka, maa ja puhelinnumero.
5.2. Palvelun tarjoaja ei luovuta keräämiään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.
5.3. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.
5.4. Palvelun tarjoaja pidättää itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.
5.5. Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, muuttaa tai poistaa itseään koskevat tiedot asiakasrekisteristä.
5.6. Käyttäjän antamia tietoja Vilby Store -verkkokauppa -asiakasrekisteriä varten säädellään rekisteriselosteemme perusteella. Käyttäjä vastaa siitä, että annetut tiedot ovat totta ja täydellisiä ja tietoja päivitetään tarvittaessa. Emme koskaan luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle. Liittymällä Vilby Store -verkkokaupan postituslistalle Käyttäjä suostuu säännöllisesti vastaanottamaan viestejä Vilby Store -verkkokaupasta. Käyttäjä voi milloin tahansa peruuttaa tilauksen klikkaamalla Unsubscribe-kohtaa sähköpostiviestissä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen juha.imc@gmail.com ja pyytämällä, että Käyttäjän tiedot poistetaan postituslistalta. Jos Käyttäjä irtisanoutuu postituslistalta, ei hän enää vastaanota viestejä. Postituslistalle palaaminen vaatii uudelleen liittymistä.

6. Tilaaminen

6.1. Palvelusta tilattaessa sitova kauppasopimus syntyy, kun Palvelun tarjoaja lähettää Käyttäjälle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitus vahvistetaan.
6.2. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

7. Tuotteiden hinnat

7.1 Tuotteen hinta on Palvelun sivulla tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta.
7.2 Hintaan lisätään toimituskulut, ellei tilaus ylitä rahtivapaan toimituksen minimiarvoa. Maksu on tilauskohtainen, ellei toisin mainita. Kulloinenkin toimitusmaksu ilmenee Palvelussa ennen tilauksen suorittamista.
7.3 Palvelussa hinnat ja kuljetuskustannukset ilmoitetaan Käyttäjälle euroissa (EUR).
7.4 Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita hinnat sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron.

8. Toimitus

8.1. Palvelun tarjoaja toimittaa myymänsä tuotteet Käyttäjälle kolmannen osapuolen kanssa tekemänsä kuljetussopimuksen perusteella.
8.2. Kuljetuskustannukset lisätään tilauksen hintaan. Kunkin tilauksen kuljetuskustannukset ilmenevät Palvelun Ostoskori-osiossa.
8.3. Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä. Voimassa olevat toimitustavat ilmenevät kulloinkin Palvelusta.
8.4. Palvelun tarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.
8.5. Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.

8.6. Palveluntarjoaja vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumista kuljetuksen aikana.

9. Peruuttaminen ja palautukset

9.1. Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä Palvelun tarjoajalle neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus ei koske tuotteita, joita on muunneltu Kuluttajan toiveiden mukaisesti. Jos tilaus palautetaan, ostaja vastaa palautuslähetyksen kustannuksista.


Palautuksen ehtona on, että:

  1. Tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti palautettu tai ilmoitettu palautuvaksi Vilby Store verkkokauppaan viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.
  2. Tuote on käyttämätön.
  3. Tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella.
  4. Tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa tai vastaavalla tavalla.

   9.2. Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen.
   9.3. Tilauksen palauttaja on vastuussa tuotteiden mahdollisesti vahingoittumisesta palautuskuljetuksen aikana.

   10. Muutokset palveluun ja tähän sopimukseen

   Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia Palveluun, ehtoihin ja tähän käyttäjäsopimukseen.

   11. Riitojen ratkaisu

   Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia palvelun tarjoajan kanssa, ratkaistaan Lahden käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.

   Kilpailu- ja kuluttajavirasto (kkv.fi) on puolueeton ja riippumaton riitojen ratkaisija, jonne voi olla yhteydessä riitatilanteessa. Suomalaisen kuluttajan, jolla on riitatilanne palveluntarjoajan kanssa kannattaa ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan asian selvittämiseksi.

   Kuluttaja voi myös käyttää verkkovälitteistä vaihtoehtoista riidanratkaisufoorumia (ODR) erimielisyyden ratkaisemiseen. Lisätietoja on Sinun Eurooppasi -verkkoportaalissa: https://webgate.ec.europa.eu/odr.