Palautuskäytäntö

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Käyttämättömillä ja myyntikuntoisilla tuotteilla on aina 14 päivän palautusoikeus siitä päivästä laskien, kun olet vastaanottanut tilauksen. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, perimme arvonalennuksen aina tuotteen täyteen hintaan saakka. Peruuttamisoikeus ei koske tuotteita, jotka valmistetaan tai joita muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi.

Palauta tuotteet aina Postin kautta. Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu.

Noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus. Asiakkaan maksamaa kauppahintaa toimituskuluineen ei palauteta, jos toimitus on jätetty noutamatta Postin toimipaikasta.

Voit käyttää palautukseen samaa pakkausta, jossa lähetys saapui sinulle. Jos olet ehtinyt hävittää pakkauksen, voit lähettää palautuksen myös muussa pakkauksessa. Tärkeintä on, että paketoit palautuksen hyvin ja liität mukaan tilausnumeron, asiakastietosi ja palautuksen syyn. Jos nämä tiedot puuttuvat, emme voi tietää, että palautus tulee sinulta.

Postitse palautettavasta tuotteesta tulee pyytää postilta kuitti, joka tulee säilyttää. Mikäli palautettu tuote katoaa matkalla, eikä kuittia ole, on vastuu lähettäjällä. Kuitti todistaa Postin vastaanottaneen pakkauksen kuljetettavaksi, jolloin vastuu siirtyy Postille. 

Lähetä palautettavat tuotteet osoitteeseen:
The Indie Manufacturing company
Salpatie 5 E 41
15880 Hollola

Otathan ennen palautusta yhteyttä verkkokauppaan. Emme nouda paketteja joiden palauttamisesta ei ole sovittu: 

https://www.vilbygreen.com/pages/yhteystiedot

Jos olet saanut viallisen tai vahingoittuneen tuotteen, tulee sinun tehdä reklamaatio verkkokauppaamme kahden viikon kuluessa tuotteen vastaanottamisesta: 

https://www.vilbygreen.com/pages/yhteystiedot tai juha.imc@gmail.com.

  

Voimassa 9.3.2022 alkaen