Tilausehdot, toimitusehdot, maksuehdot ja yhteystiedot


Yhteystiedot

The Indie Manufacturing company

Y-tunnus: 2778530-3

Osoite: Tommolankatu 5 B 29

040-9305590

juha@indiemanufacturing.com

Yhteydenotto: https://www.vilbygreen.com/pages/yhteystiedot

Verkkokauppa

The Indie Manufacturing company / vilbygreen.com -verkkokauppa myy tuotteita toistaiseksi vain Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (alv 24%). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

Tilauksen toimitus 

vilbygreen.com -verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n palveluita (nouto postista, smartpost, kotiinkuljetus). Voit valita tilauksen yhteydessä itsellesi parhaiten sopivan toimitustavan. Tilaukset toimitetaan postiin yleensä seuraavana arkipäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Toimituskulut peritään valitsemasi toimitustavan mukaan tilauksen yhteydessä. Varastotilanne näkyy verkkokaupassamme. Varaamme oikeuden mahdollisiin viivästyksiin toimituksessa. 

Tilauksen maksaminen ja maksuehdot

Lainaus Checkoutin nettisivuilta:

https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

 Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector
Jousto
OP Osta laskulla
AfterPay

Lisätietoa Checkout -maksupalvelustahenkilöasiakkaille: https://www.checkout.fi/kuluttajille

Checkout Finland Oy
Varastokatu 3 A 33100 Tampere
Y-tunnus 2196606-6

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010 (0,00€/min)
Arkisin klo 9-17

Takuu ja palautusoikeus

Vilby Green -valaisimilla on kolmen vuoden takuu joka alkaa ostopäivästä. Käyttämättömillä ja myyntikuntoisilla tuotteilla on aina 14 päivän palautusoikeus siitä päivästä laskien, kun olet vastaanottanut tilauksen. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, perimme arvonalennuksen aina tuotteen täyteen hintaan saakka. Peruuttamisoikeus ei koske tuotteita, jotka valmistetaan tai joita muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi.

Palauta tuotteet aina Postin kautta. (Emme nouda paketteja esim. Matkahuollosta.) Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. Liitä palautettavan tavaran mukaan huolellisesti täytetty Palautuslomake.

Noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus. Asiakkaan maksamaa kauppahintaa toimituskuluineen ei palauteta, jos toimitus on jätetty noutamatta Postin toimipaikasta ja toimitus palautuu toimittajalle ilman täytettyä palautuslomaketta.

Voit käyttää palautukseen samaa pakkausta, jossa lähetys saapui sinulle. Jos olet ehtinyt hävittää pakkauksen, voit lähettää palautuksen myös muussa pakkauksessa. Tärkeintä on, että paketoit palautuksen hyvin ja liität mukaan tilausnumeron, asiakastietosi ja palautuksen syyn. Jos nämä tiedot puuttuvat, emme voi tietää, että palautus tulee sinulta.

Postitse palautettavasta tuotteesta tulee pyytää postilta kuitti, joka tulee säilyttää. Mikäli palautettu tuote katoaa matkalla, eikä kuittia ole, on vastuu lähettäjällä. Kuitti todistaa Postin vastaanottaneen pakkauksen kuljetettavaksi, jolloin vastuu siirtyy Postille. 

Lähetä palautettavat tuotteet osoitteeseen:
The Indie Manufacturing company
Kurenojantie 39
15540 Villähde

Otathan ennen palautusta yhteyttä verkkokauppaan. Emme nouda paketteja joiden palauttamisesta ei ole sovittu: 

https://www.vilbygreen.com/pages/yhteystiedot

Jos olet saanut viallisen tai vahingoittuneen tuotteen, tulee sinun tehdä reklamaatio verkkokauppaamme kahden viikon kuluessa tuotteen vastaanottamisesta: 

https://www.vilbygreen.com/pages/yhteystiedot

  

Voimassa 4.4.2020 alkaen